Milé kolegyne a kolegovia,

Po spracovaní výsledkov prieskumu spokojnosti sme sa stretli s pánom Igorom Gorušom, riaditeľom spoločnosti I.E.G. stravovacie služby, prevádzkujúcej jedáleň v areáli SAV na Dúbravskej ceste.

Po konštruktívnej debate pán Goruša priznal nedostatky jedálne a vypracoval nasledujúci akčný plán:

K termínu 01.08.2019 sa zrealizuje:

• skultúrnenie prostredia jedálne a terasy kvetinovou, poprípade dekoratívnou výzdobou
  • zabezpečí sa k obedu, ako alternatíva k studenému nealku, horúca káva a čaj, cukor, mlieko do kávy
  • zabezpečí sa kútik s mikrovlnkou
  • zabezpečí sa dohľad nad hygienou priestorov a samotného inventára,
  • zabezpečí sa upratanie terasy min 2x v týždni, ak je nutnosť pravidelne, utieranie stolov a lavíc priebežne, prelakovanie vonkajšieho sedenia v termíne do 01.09.2019
  • sprevádzkuje sa infotabuľa jedál na ,,voľnú ponuku“
  • doplnenie soľničky a koreničky na stoloch,
  • riešenie odsávania tukov z kuchyne – zaistia sa pravidelné zatváranie dverí z kuchyne do výdajne do doby vyriešenia funkčného odsávania v priestoroch kuchyne
  • doplní sa v ponuke jedál možnosť výberu denne z min. 5 druhov príloh vrátane dusenej, poprípade parenej zeleniny. V jedálnom lístku sa nebudú uvádzať jedlá s prílohou, ale zákazník si bude môcť vybrať k mäsitému jedlu z ľubovoľnej prílohy ktorá bude k dispozícii. Zaručujeme aj na konci výdaja min. sortiment 3 druhov príloh.
  • jedálny lístok bude na nástenke vo veľkom formáte A3

V termíne do konca roku 2019

• plastové jednorázové poháre sa nahradia sklenenými, poprípade polykarbonátovými pohármi
  • v jedálni sa utvorí samoobslužný studený šalátový bufet
  • informácie pre stravníkov budú na veľkoplošnom info panely
  • zabezpečí sa elektronické platenie úplne všetkými elektronickými gastrokartami kartami, vrátane bankových kariet

Veríme, že tieto opatrenia povedú k skvalitneniu stravovacích služieb, čo bolo cieľom nášho prieskumu.

Jeden komentár k “Výsledky prieskumu spokojnosti OZ SAV ohľadom kvality stravovania v jedálni v areáli SAV na Dúbravskej ceste”

1. Dakujem za vašu prácu za zlepšovnie jedáleň.

Na požiadavky veľmi mi chýba zlepšovanie vegetariánke ponuky. Mala by byť aspoň jedna vegetarianské možnosť každý deň, navyše ako sladká možnosť.

Bolo by to dobré si pridať viac vegetárianke možnosti na minutku. Aspoň jedna dalej.

S pozdravom,