Pobyty so štátnou dotáciou pre dôchodcov na rok 2022

Milé kolegyne a kolegovia


dovoľujeme si Vám oznámiť, že bol zahájený predaj Pobytov so štátnou účelovou dotáciou pre dôchodcov SR pre rok 2022.  Čerpanie dotácie MPSVR SR na podporu rekondičných aktivít v súlade s § 6 ods. 1 písm. b) a ods. 5 zákona č. 544/2010 Z. z. je zabezpečované prostredníctvom KOZ SR.

Oslovila nás spoločnosť Sorea s nasledujúcou ponukou:

Prvý možný termín nástupu na pobyt so štátnou účelovou dotáciou je 3.4.2022 do hotelov SOREA v Bratislave, v Nízkych a Vysokých Tatrách a na Spiši v Starej Ľubovni. Tak ako v minulom roku je možné prihlásiť sa na pobyt aj do hotela Zámok Topoľčianky a do hotela FLÓRA v kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice.

Čo ponúkame?
7 dní / 6 nocí – ubytovanie s PLNOU PENZIOU ( raňajky – obed – večera ) a DPH v cene pobytu ! Ceny od 167,00 € za celý pobyt v závislosti od termínu, hotela a lokality.

6x ubytovanie v dvojlôžkovej izbe v hoteloch rôznej kategórie, od hotela v kúpeľnom meste, na Zámku, cez rodinné hotely až po kongres & biznis hotel v najatraktívnejších lokalitách Slovenska.
PLNÁ penzia – 6x raňajky, 5x obed, 6x večera, vrátane DPH (bohaté bufetové raňajky, viacchodový servírovaný obed, viacchodová servírovaná večera, resp. bufetová večera)

Všetky informácie, termíny pobytov, cenník pobytov, zľavy pre vnúčatá, BONUSY jednotlivých hotelov nájdete v informáciach na www.sorea.sk  – https://bit.ly/3if7AFB

Viac informácií nájdete tu:  Letak SUD 2022

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *