Veľká predvolebná debata ZAMESTNANCI ROZHODNÚ – 20.9.2023

Milé kolegyne a kolegovia

s blížiacimi sa predčasnými parlamentnými voľbami, ktoré budú mať dôležitý vplyv na budúcnosť našej krajiny, organizuje KOZ SR najväčšiu odborársku predvolebnú debatu s predstaviteľmi politických strán a hnutí kandidujúcich do parlamentu.

Veľká predvolebná debata s lídrami politických strán

 ZAMESTNANCI ROZHODNÚ

 sa uskutoční 20. septembra 2023 o 16.00 hod.

v hoteli Saffron v Bratislave (Radlinského 27)

Viac informácií o debate (priebežne aktualizované), ako aj možnosti registrácie na danú debatu, nájdete v priloženom linku:

https://www.kozsr.sk/zamestnacirozhodnu/

Z ekonomicky aktívneho obyvateľstva na Slovensku sú totiž viac ako 2 milióny v postavení zamestnanca. To je každý druhý volič, čo by malo byť dostatočne motivujúce pre politických predstaviteľov, aby predvolebná kampaň, volebné programy, ako aj následné programové vyhlásenie vlády na zamestnancov nezabúdali. Avšak v predvolebnej atmosfére nie je cítiť záujem osloviť ich témami im blízkymi.

Cieľom tejto našej debaty je preto umožniť našim členom – voličom, ale aj verejnosti, získať komplexný obraz odborných znalostí, politických programov a riešení, ktoré politické strany a hnutia ponúkajú a ich prípadné prelínanie s našim programom a hodnotami, ktoré odbory presadzujú a zastávajú.

Politici tak budú mať jedinečnú príležitosť nielen predstaviť svoje priority a poskytnúť informácie o tom, ako plánujú zlepšiť našu spoločnosť počas ich potenciálneho mandátu, ale zodpovedať aj na otázky bytostne sa týkajúce zamestnaneckého prostredia.

Veríme, že sa pripravovanej predvolebnej debaty, ktorá je organizovaná a určená práve pre Vás, zúčastníte.

Vopred ďakujeme za zdieľanie a informovanie Vašich členov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *